Per kommer att leda företagets expansion som områdeschef för norra Sverige med placering i Luleå. Etableringen markerar en ny era för företaget som förstärker sin närvaro i Skandinavien med fokus på hållbara och innovativa lösningar inom geoteknik och grundläggning.

Per Vedin Omradeschef norra Sverige
Per Vedins djupa tekniska kunskap och kännedom om branschen tillsammans med hans förmåga att leda förändring kommer att vara ovärderlig i vår expansion i Norra Sverige
Bengt Hansson
Sverigechef för Keller
Per Vedin utsedd till områdeschef för Keller i Norra Sverige

Per Vedin, kommer närmast från rollen som chef för Projektstyrning hos Norrbotniabanan. Han har 20 års erfarenhet inom infrastruktur, med en bakgrund i ledande roller hos bl.a. Trafikverket, Transportstyrelsen och NCC. Med ett ledarskap präglat av tillit och ansvarstagande är Per en välrespekterad person i branschen, känd för att driva förändring och medverka till att hitta lösningar i komplexa projekt.

Att ansluta mig till Keller och bygga upp verksamheten i norra Sverige är en spännande utmaning. Jag ser fram emot att kunna erbjuda våra lösningar. Vi vill inte bara medverka till en hållbar framtid för regionen utan också hjälpa till att bygga den ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbart.
Per Vedin
Områdeschef norra Sverige för Keller

Keller är kända för sin omfattande maskinpark och för att genomföra projekt med egna anställda, vilket möjliggör en hög grad av kontroll och kvalitet i leveransen av sina tjänster. Med ett starkt fokus på hållbarhet, strävar företaget efter att minska miljöpåverkan i alla sina projekt.

För mer information, kontakta:

Per Vedin
Keller Grundläggning AB, Områdeschef norra Sverige
E-post: per.vedin@keller.com 
Tel. 073-085 80 23

Bengt Hansson
Keller Grundläggning AB, Sverigechef
E-post: bengt.hansson@keller.com 
Tel. 073-052 35 30

Published on