Keller Grundläggning hälsar våra nya kollegor Anil Helvacioglu, Magnus Adetoft samt Gabriela Penazova varmt välkomna till oss!

Anil är civilingenjör i geoteknik och har sedan 2011 arbetat i Turkiet inom geoteknik i olika form. Med sin kompetens tar han tjänst som geotekniker och kalkylingenjör.

- Jag är mycket entusiastisk över att börja min nya tjänst och ser fram emot att möta lokala utmaningar i Norden med stor hjälp av mina kollegor, säger Anil.

Magnus har lång och gedigen erfarenhet inom service, underhåll och entreprenad. Närmast kommer han från Hammar maskin med tjänst som global servicechef och tillträder som utrustningsansvarig på Keller Grundläggning.

Gabriela gjorde sin praktik på Keller Grundläggning 2021 och är nu tillbaka efter avslutade studier och nyexaminerad civilingenjör på Brno University of Technology i Tjeckien.

- Jag kommer arbeta mest med kalkyl men framledes kommer det att bli lite andra uppgifter också. Det känns roligt att komma tillbaka och att jag kommer lära mig mycket, berättar Gabriela.

Samtliga tillträder sina respektive tjänster på huvudkontoret i Lindome under januari / februari 2022 och kommer att vara ett excellent tillskott i vår laguppställning.

Kontakt:

anil.helvacioglu@keller.com
+46 736 628 701

magnus.adetoft@keller.com
+46 767 195 971

gabriela.penazova@keller.com
+46 730 636 147

AGM
Anil Helvacioglu, Gabriela Penazova och Magnus Adetoft på nya tjänster.
Published on