Keller är stolta över att tillkännage ett finansieringsbidrag på 300 000 brittiska pund för att möta UNICEF:s vädjan om bidrag till vaccin mot Covid-19 . Denna finansiering kommer att hjälpa UNICEF att leverera två miljarder doser vaccin före början av 2022 till sjukvårdare i frontlinjen, socialarbetare, lärare och andra särskilt utsatt i högriskyrken. 

- Gruppen har aktivt uppmuntrat och stöttat anställda till att vaccinera sig mot Covid 19, säger Mike Speakman, VD. Detta finansieringsbidrag erkänner fördelen med gratis vaccination, som många av gruppens anställda och deras familjer fått från sina nationella regeringar, och motsvarar ungefär kostnaden för att vaccinera Kellers arbetsstyrka och deras närmaste familjer.

Hittills har UNICEF levererat 164 miljoner Covid 19-vaccin till 138 länder och områden. Det är ett stort framsteg men det återstår fortfarande mycket arbete. Endast 1 procent av respektive befolkning i låginkomstländer har fått en första dos av Covid 19-vaccin, det globala genomsnittet har nu nått 25,3 procent. UNICEF arbetar dygnet runt för att säkra och leverera Covid-19-vaccin och vår donation stödjer UNICEF till att utbilda och skydda vårdpersonal och ge behandling, testkit och sprutor för att hjälpa till med att bekämpa pandemin.

- Vi hoppas att andra företag i den privata sektorn också kommer att stödja UNICEF och gå med i kapplöpningen för att få slut på COVID 19, avslutar Mike.

keller donerar
Published on