Keller Stockholm fortsätter vinna uppdrag. Nu fordrar de goda resultaten både nyrekrytering och fler specialister på plats.

- Framtiden ser ut att ge oss många spännande projekt och vi kommer även få jobba bredare, både ur ett tekniskt som geografiskt perspektiv, säger Fredrik Brauer, områdeschef Stockholm Keller Grundläggning.

S1
Ljusa, fräscha lokaler att trivas i.
S2
Fler konferensrum och egen yta för projektplanering.

Med det har Stockholmskontoret utökat den tidigare trångbodda lokalen med mer än en dubbelt så stor yta. Personalen har varit delaktiga i både planering och renovering med de nya lokalerna. Kvittot blev ljusa öppna ytor, egna kontorsrum, ett större lunchrum och extra utrymme för arkivmaterial.

- Våra nya lokaler passar oss perfekt att utvecklas i. Vi är härligt team som växer där allas erfarenhet, tankar och personligheter hjälper oss att göra det tillsammans. Med det kan vi ge marknaden och våra kunder det bästa inom grundläggning med ett lokalt fokus och  global styrka, säger Fredrik.

Ombyggnationen gav också rum till fler konferensrum och en egen yta för projektplanering, med möjligheten att projektvis sitta i samtal och planering. Det ryktas även om ett umgängesrum med biljard och dart för att främja umgänge och glädje på arbetet.

Adressen till Stockholmskontoret är således densamma, alltså Vretenvägen 8 i Solna. Håll utkik på vår karriärsida/lediga jobb efter nya, spännande tjänster coming up!

Published on