LARV-mässan har sedan 1983 agerat den huvudsakliga mötesplatsen mellan arbetsgivare, organisationer och föreningar och studenter vid Luleå tekniska universitet. 

I förra veckan gick årets upplaga av stapeln. Keller var för femte året på plats där Bengt Hansson, Johan Gyllgård och Tünde Lorinczi mötte upp intresset för företaget.

L24

- Vi hade ett bra flöde, många intressanta samtal och nya kontakter knöts. All heder till arrangörerna till den bästa arbetsmarknadsdagen som jag besökt de senaste åren, sammanfattar Bengt Hansson, Regional Manager Sweden på Keller Grundläggning.

NV
Bild: Northvolt
GS
Bild: Green Steel

Utvecklingen i den norra regionen av landet är både spännande där flera företag, som bland andra Norrbotniabanan, Northvolt och Green Steel, har storsatsningar i pipeline.

- Keller har med intresse följt utvecklingen i Norr- och Västerbotten och ser betydande affärsmöjligheter för ett flertal av våra metoder och produkter. Vårt motto är global styrka och lokalt fokus. Därav kommer vi från den 1 mars finnas på plats i Luleå, säger Bengt.

 

Published on