Keller vässar kunskaperna

En del av Kellers personalstyrka har varit iväg på en endagarskurs för att vässa sina kunskaper i presentationsteknik. Tanken med utbildningen var att bli ännu bättre på att förmedla företagets globala styrka och lokala fokus på ett tydligt och kärnfullt sätt.

KK1
Bengt Hansson, Regionchef Sverige, slipar på retoriken.
KK2
Lennart Persson har många år i ryggen av att leda program och debatter.

För presentationsträningen stod  Lennart Persson, programledare, föreläsare och moderator, som med sin stora erfarenhet med olika övningar drillade deltagarna till att förpacka budskap till ett vinnande koncept. 

- Ett enkelt och härligt gäng med stor potential. Alla var lyhörda och tog till sig det jag hade att ge, och det är ju alltid kul. Jag hoppas att jag sått ett frö vad det gäller retorik och talekonst, säger Lennart Persson.

KK3
Många bra tips och verktyg, sammanfattar Johan Gyllgård utbildningen.

Deltagarna var å sin sida nöjda med dagen med nya insikter och en lite större självtillit i bagaget.

- Den här utbildningen gav mycket trots kort tid, många bra tips och verktyg. Jag tror också att den gav alla ett bättre självförtroende när det gäller att presentera sig själv och företaget. Det var förstås också roligt och framförallt utmanande att bli intervjuad av ett proffs, det är ju inte varje dag man blir det och inget man är direkt van vid, säger Johan Gyllgård, Design och kalkylchef på Keller Grundläggning.

Published on