Idag fick en annars helt vanlig onsdag en liten extra guldkant på tillvaron när Keller Grundläggning haft besök av Jim De Waele, President Europe, och Michael Speakman, Chief Executive Officer På Keller.

Trots en tämligen späckad agenda med besök på site, möten och rundtur i de nya Kungsbacka-lokalerna fanns det ändå tid för en gemensam lunch där en stor del av personalen slöt upp. Jim och Michael berättade om Kellers utveckling i andra Business Units; dåtid - nutid - framtid.

- Sverige har alla de kvaliteter som vi värdesätter och vi tror på en framgångsrik utveckling. Inte minst när det gäller hållbarhet, där både Sverige och Norge ligger i framkant, säger Jim De Waele.

- Det var väldigt uppskattat att de tog initiativ till en lunch med alla oss som var på plats. Intressant att få en större inblick i Keller och att ges möjligheten att ställa frågor direkt. Och så var det var ju förstås roligt att få träffa Keller-kändisar utanför skärmen, säger Linda Lepik, administratör på Keller Grundläggning, med glimten ögat.

o
Herrar som ser ljust på framtiden. Jim De Waele, Michael Speakman, Robert Thurner, Regional Manager Subsidiaries Sweden & Norway och Bengt Hansson, Regional Manager Sweden.
JDW
Jim De Waele ger beröm för både fina lokaler och gott arbete.
R
God lunch och intressant information och lärande om Keller.
Published on