Kungsbacka
Tidsfrist
31 Oktober 2023
Gott gäng behöver förstärkning
VC

Vill du jobba i nya fina verkstadslokaler och med ett härligt gäng? Vår verkstadschef har gått vidare mot nya mål och vi söker en ersättare. 
 
I rollen som verkstadschef kommer du ha det övergripande ansvaret för verksamheten i en modern och välutvecklad serviceverkstad. Samtidigt som du har stort fokus på det operativa arbetet kommer du också att arbeta strategiskt med ständiga förbättringar och ansvar för uppföljning av verkstadsmål.

Rollen innefattar ett stort ansvar inom vår organisation, där man arbetar tätt tillsammans med övriga kollegor, kunder och leverantörer. En vanlig arbetsdag innefattar planering och ledning av den dagliga verksamheten, underhåll, fakturaattestering, efterarbete som innebär ekonomiska uppföljningar och lönsamhet, säkerställa en god arbetsmiljö samt se till så att verkstaden uppnår sina resultatmål. 

Vi söker dig som brinner för ledarskap och som även har stort intresse för både maskiner och människor. Du har ett coachande och kommunikativt ledarskap där du strävar efter att utveckla medarbetarna du leder.

För att lyckas i arbetet tror vi att du/har:

  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Tidigare erfarenhet av ledarskap och goda kunskaper i verkstadsarbeten
  • Erfarenhet av att leda 
  • Goda datakunskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tror att du som person är nyfiken med ett stort intresse för teknik och ledarskap. I rollen som verkstadschef krävs det även att du har en god kommunikativ förmåga mot både interna och externa kontakter samt att du inte ska vara rädd för att fatta beslut. 

Tjänsten är en på heltid tillsvidareanställning med 6 månader provanställning, och placering i Kungsbacka. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatums slut.

För mer information och frågor kring tjänsten svarar Johnny Blomgren,  Equipment Manager samt tf verkstadschef på Keller Grundläggning, 0730 333 140 eller johnny.blomgren@keller.com 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.