Tillbaka till lediga tjänster

Junior productlineengineer Anchor/Grouting/Micropiling

Göteborg
Tidsfrist
4 September 2022
Vill du arbeta för världens största oberoende företag inom grundläggning?
L

Beskrivning:

Keller Grundläggning söker en Junior productlineengineer inom område Anchor/Grouting/Micropiling baserad i södra Göteborg. Här erbjuds du arbete i en spännande bransch på ett företag i framkant. Du kommer att vara med att lägga grunden för framtidens byggen i Sverige och utomlands samt ges goda möjligheter till personlig utveckling.

Vår huvudsakliga verksamhet är grundläggning med KC-pelare, spont och stålpålar. Genom våra systerbolag i Keller Group har vi både projektering och maskiner för att utföra alla typer av grundläggningsåtgärder.

Keller Grundläggning är specialiserade på projektering och utförande av geotekniska projekt. Vi har en lång erfarenhet och många lyckade markförstärkningsprojekt i ryggen med flera av de världsledande markförstärkningstekniker som finns tillgängliga på marknaden.

Arbetsuppgifter:

Som Junior Product line Engineer arbetar du som support till den operativa chefen med anbud och offerter Du söker, planerar och tar in nya projekt, skriver avtal, hanterar kundrelationer samt produkt- och teknikutveckling. Du är support till projekten i tekniska samt organisatoriska uppgifter. Du har kontakt med beställare och underleverantörer.

Kvalifikationer:

Eftergymnasial utbildning såsom högskola såsom Högskole- alt civilingenjör med relevant inriktning

- 0-3 års erfarenhet inom grundläggning (utförande)

- Goda kunskaper i Office-paketet med tyngdpunkt på Excel

- B-körkort

- Flytande engelska och svenska i tal och skrift. Tyska är meriterande. 

Vi ser gärna att du har ett logiskt tänkande och är noggrann och handlingskraftig med sunt förnuft. Du är flexibel och har en vilja att utvecklas.

Tjänsten är en tillvidareanställning med 6 månaders provanställning. För mer information kontakta tunde.lorinczi@keller.com eller skicka din ansökan till recruitment.se@keller.com

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.