Lindome
Vi söker dig som trivs i en verkstadsmiljö och vill arbeta i en logistik och tekniskt supportande roll.

Om tjänsten: Keller Grundläggnings huvudsakliga verksamhet är grundläggning med KC-pelare, spont och jet-injektering. Vi har maskiner för att utföra alla typer av grundläggningsåtgärder och vi har i nuläget igång stora projekt runt om i Sverige och Norge. Bl.a. stabiliserar vi marken vid Korsvägen, som en del i Västlänkenprojektet. I anslutning till vårt huvudkontor i Lindome, strax utanför Göteborg ligger vår verkstad där vi nu behöver förstärkning med en förrådare/depåman. Du kommer att ha en egen kontorsplats på andra våningen i byggnaden och arbeta nära verkstadschefen men också självständigt med egna ansvarsområden. Inom Keller Grundläggning är det starkt fokus på ständiga förbättringar. Tjänsten är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillsättning snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:
Du har stenkoll på våra uppställningsytor och ansvarar själv för hur dessa skall fördelas. Du har en nära kontakt med Workshop Office Manager och hjälper till att lossa och lasta leveranser. Du prioriterar ordning och reda, och du vet precis vad som fanns i verktygscontainern när den åkte och kom tillbaka.

Kvalifikationer:
Körkort, Truckkort, God datorvana, Excel, talar och skriver svenska och engelska flytande

Teknisk utbildning på gymnasienivå eller likvärdig

Personliga egenskaper:
Har en god samarbetsförmåga och ett öga för ordning och reda.
Du är mycket flexibel och gillar inte när ditt arbete är statiskt. Proaktiv.
Värdesätter att jobba under eget ansvar och har förmåga att självständigt lösa problem
Intresse av entreprenadmaskiner och god teknisk förståelse.  

 

Meriterande:
Erfarenhet inom verkstad, fordon eller entreprenad. Erfarenhet av att köra hjullastare. C körkort. Du bor företrädesvis nära Lindome då lastning och lossning ibland sker på udda tider. Att kunna lite tyska är ett extra plus.

 

Intresserad?

Skicka din ansökan via e-post till: recruitment.se@keller.com

Sista ansökningsdag 2021-05-16