Som ett globalt företag med mer än 9 000 anställda i 40 länder drar vi nytta av mycket kulturell mångfald inom vår personal. Varje år firar vi några av de viktigaste händelserna och är observanta på viktiga händelser för våra kollegor runt om i världen, från månens nya år till Internationella kvinnodagen till den globala mångfaldens månad. Här är vår titt på Diwali.

Diwali - ljusfestivalen - är en färgstark, glädjande händelse som firas av miljontals människor i oktober. Vi pratade med kollegor runtom Keller för att ta reda på vad händelsen betyder för dem.

När man som barn växer upp i Mauritius, kommer Leena Veerasamy ihåg spänningen i Diwali. ”Det skulle börja en vecka eller två innan vi skulle städa hela huset för att få allt obefläckat. Vi skulle fasta i en vecka, bara äta grönsaker och ge bort kläder och andra ägodelar till familj och vänner i nöd.

”På själva dagen vaknade vi tidigt, tog på oss nya kläder, ber våra böner [känt som puja] och tar små påsar med godis till alla våra vänner, familj och grannar. Det var alltid en mycket glad dag, full av glädje. ”

Leena, marknadschef på Keller France, är bara en av miljontals hinduer som firar Diwali - ljusfestivalen - runt om i världen. Även om det oftast förknippas med Indien och hinduismen är evenemanget en stor helgdag i många länder och observeras också av andra religioner, inklusive Jains, Sikhs och Newar Buddhists.

Börjar med en smäll

Diwali infaller vanligtvis mellan mitten av oktober och mitten av november och symboliserar det godas seger över ondska och ljus över mörkret.

Firandet varierar över Indien, i söder

 börjar dagen med en smäll - bokstavligen - genom att tända smällare, och i norr möter familj och vänner på morgonen innan du njuter av fyrverkerier långt in på natten.

Fyrverkerier spelar en stor roll i Diwali liksom, naturligtvis, lampor med familjer som pryder sina hem med ljus och oljedrivna lerlampor som kallas diyas, för att symbolisera att det onda dras bort.

Vårt Indiska kontor i Chennai är även delaktiga med dekorationer, korgar, tävlingar för de bästa målade lamporna eller korten och kollegor som bär traditionella kläder.

Ashok Balguri växte upp i Indien men har under de senaste 15 åren bott i Singapore, där han nu är Keller Operations Manager. ”I Singapore är Diwali en av de största helgdagarna. Det finns ett område som heter Little India som lyser upp med vackra ljusdekorationer överallt. Allt är väldigt festligt och glatt. ”

Hemma kommer Ashok, hans fru och två barn att be till Lakshmi, gudinnan för rikedom och välstånd, de dekorerar sitt hus med ljus och vackra Rangoli - ett färgstarkt mönster som visas på golvet utanför huset.

Singapores mångfald återspeglas på kontoret, där det finns cirka 20 olika nationaliteter. Diwali, liksom andra religiösa och kulturella festivaler, kännetecknas av kollegor köper lunch eller middag till dem som firar - ett rörande erkännande av Kellers globala mångfald.

Nästa generation

Tillbaka i Frankrike kanske Leena inte längre omges av så mycket familj som hon en gång var i Mauritius, men hon ser fortfarande mycket fram emot att fira Diwali. Faktum är att hon nu får chansen att förmedla traditionerna i sitt kulturarv till nästa generation.

"Min dotter är två så hon kommer vara lite mer medvetenhet om vad som händer i år. Hon kommer vara med oss i bönerna, hon kommer att ha nya kläder och vi tänder lampor. Hon lär sig och bidrar på sitt eget lilla sätt. ”